Panta rhei
Panta rhei

Privacy verklaring voor de website van
Panta rhei

Panta rhei heeft deze privacy verklaring opgesteld om duidelijk te maken dat wij hechten aan de privacy van de bezoekers van onze website. In het hierna volgende kunt u lezen hoe wij omgaan met informatie die wij via deze website over onze bezoekers verkrijgen.

Informatie die automatisch in de log bestanden van onze server bijgehouden wordt.

De server waarop onze website is ondergebracht, houdt log bestanden bij, zoals alle servers doen. Wij gebruiken de data uit deze log bestanden (IP adressen, browser types, bezoektijden, bezochte pagina's, bestanden die gekopieerd zijn) voor de volgende doeleinden:

  • Om problemen met de server te diagnosticeren.
     
  • Om informatie over de frequentie van het bezoek aan onze site, de voorkeur voor informatie en de gebruikte browser types bij te houden.

Met deze informatie proberen wij onze website zo goed mogelijk af te stemmen op de voorkeuren van onze bezoekers. Deze informatie wordt door ons niet tot individuele gebruikers herleid. Wij gebruiken deze informatie niet voor commerciŽle of andere doeleinden dan hier omschreven, noch verstrekken wij deze gegevens aan derden.

Deze site bevat linken naar andere websites.

Panta rhei is niet verantwoordelijk voor de manier waarop deze andere websites de privacy van de bezoekers waarborgen, noch voor de inhoud van deze websites.

Kwaliteit en toegankelijkheid van de over u verkregen informatie

Om de informatie aan te passen of wijzigen die u via deze website per e-mail, met de formulieren of op een andere manier aan ons verstrekt hebt, kunt u zich per e-mail wenden tot mail@pantarhei.org.

Contact over de website

Als u vragen heeft over deze privacy verklaring of over uw interactie met onze website kunt u zich per e-mail wenden tot de webmaster@pantarhei.org van deze website.

Panta rhei
 
Cursusaanbod
· Open inschrijving
· sociotherapie
· gesprekstechniek
· dwangverpleging
· traumabehandeling
· verslavingszorg
· In company
 
Literatuur
 
Archief
 
Linken
 
Colofon
 
E-mail
 
Privacy
 
Inhoudsopgave
 
Zoek op deze site
Productie en ontwerp van deze website: PurpleUnlimited ©
Deze bladzijde is het laatst gewijzigd op 2 januari 2005
Top